Over ons

The Event Academy

The Event Academy is een opleidingsinstituut gemaakt voor en door bedrijven uit de (technische) evenementenbranche. Wij leiden leergierige mensen op tot nieuwe toppers om de evenementenbranche nog verder te ontwikkelen. In onze branche kunnen wij, door onze krachten te bundelen en onze kennis en vaardigheden te delen met elkaar, de toekomstige evenementen medewerkers een goede basis meegeven. Met deze gedachte is “The Event Academy” opgericht. Wij zijn hét opleidingscentrum dat je de fijne kneepjes van het vak leert. Hiermee kun jij gelijk alles in de praktijk toepassen wat jij van ons hebt geleerd tijdens je opleiding.

QC_School_schouwburg_VENRAY_(c)Thuy_Nguyen210622DSC04947
Deventer_Schouwburg_Dag2_QC_School_Thuy_Nguyen210610DSC04299

Onze visie

Een samenwerking tot stand brengen tussen alle technische leveranciers binnen de evenementenbranche als het gaat om kennis delen en opleiden. De passie van ons werk doorgeven aan de nieuwe generatie en zij-instromers, door middel van een samenwerking met opleiders met gerelateerde opleidingen, de diverse gemeentes en het UWV.

2022_foto's_QC-Events_web-15

Onze missie

Met passie voor evenementen samenwerken, samen leren en samen genieten waardoor we een toekomstbestendige branche kunnen waarborgen. Vanuit teamwork binnen de branche kennis overbrengen zodat we (nieuwe) mensen kunnen enthousiasmeren voor ons vak.

Wat onze studenten en partners vinden

Onze opleidingen

Onze opleidingen zijn zowel gericht op theorie als praktijk. Door nauw samen te werken met onze partners kun je vaak ook direct in de praktijk toepassen wat je tijdens de opleiding hebt geleerd. 

Stap samen met ons in de wereld van evenementen en concerten en vind je droombaan!

Blog

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

The corresponding post type is disabled. Please make sure to 1) install The7 Elements plugin under The7 > Plugins and 2) enable desired post types under The7 > My The7, in the Settings section.