De voordelen van The Event Academy

Samen staan we sterker

Maak deel uit van het grootste collectief binnen de evenementenbranche. Maak gebruik van het onderlinge netwerk, onze kennis en connecties.

Gekwalificeerd personeel

Door een nieuwe generatie medewerkers op te leiden kunnen we ervoor zorgen dat deze toekomstige collega's de juiste vakkennis en kwaliteiten bezitten.

Gratis promotie

Als jouw bedrijf deel uitmaakt van The Event Academy wordt er gratis reclame gemaakt voor jouw organisatie, op onder andere onze socialmediakanalen.

Veilig werken, voor iedereen

Iedereen moet veilig kunnen werken. Bij The Event Academy vinden wij het cruciaal om de medewerkers in de evenementenbranche de juiste cursussen en kwalificaties aan te bieden.

Toekomst evenementenbranche

Het is steeds moeilijker om goed personeel te vinden. Door samen te werken met specialisten in het vakgebied kunnen we een toekomstbestendige evenementenbranche waarborgen.

Investeren in personeel

Door te investeren in de carrière van de technici en medewerkers in onze branche kunnen ze zich blijven ontwikkelen. Op deze manier kunnen we gekwalificeerd personeel aan de branche binden.

Rent-All

Rent-All is het meest veelzijdige verhuurbedrijf in Europa van licht-, audio- en videoapparatuur en rigging. Ze staan bekend als ‘Your equipment supplier in Europe’. Ze leveren dan ook een groot assortiment aan apparatuur voor onder andere theater, televisie, concerten en beurzen. 

Het jonge, gemotiveerde en creatieve team van Rent-All bestaat uit vakmensen die elke uitdaging met plezier aangaan. Rent-All levert de producten en de bijbehorende expertise die onze trainingen en opleidingen tot een succes maken.

Ledlease

Ledlease is onze betrouwbare leverancier van video LED schermen met zeer hoge resolutie. Ze zijn experts in het vakgebied en waarschijnlijk ben je al vaak in aanraking met Ledlease gekomen, zonder dat je dit wist. Zo zijn ze bekend van grote festivals, zoals Awakenings en Mysteryland, maar ook zie je ze vaak terug op televisie bij programma’s zoals The Masked Singer en 1 tegen 100.

QC Event Group

De QC Event Group staat bekend als betrouwbare partner die op elk vlak binnen de evenementenbranche ondersteuning kan bieden. Zo hebben ze stagehands, sitecrew en technici die elke productie kunnen bouwen, maar ook projectleiders, crewchiefs en adviseurs die kunnen helpen van planning tot materiaal keuze. De jarenlange ervaring van QC Events zorgt ervoor dat ze al jaren de verkozen partij zijn voor grote projecten zoals Pinkpop, ADE en André Rieu.

Logo the Production Factory
Logo the Production Factory

The Production Factory

The Production Factory vormt de schakel tussen de organisatoren en leveranciers van grote evenementen, concerten en beurzen. Ze zijn experts op het gebied van technisch advies, projectmanagement en CAD-tekenwerk.

Met een team van ervaren productiemanagers weten ze elk creatief idee te vertalen naar een technisch uitvoerbare productie.

Q-Led

Q-Led is een bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van high-end diensten en ervaren personeel op het gebied van LED en video. Het ervaren team van enthousiaste technici met een passie voor video en led, zorgen ervoor dat elk evenement weer een groot succes is. Ze werken over de hele wereld en voor de grootste artiesten en evementen. Zo gaan de technici van Q-Led op tour met Martin Garrix en André Rieu, maar zijn ze ook in Nederland aan de slag bij de meest vette festivals, zoals ADE en Tuckerville.

Phlippo

Phlippo maakt deel uit van de Rent-All groep, één van de grootste spelers op de Europese AV-markt. Dit geeft ze niet alleen toegang tot een van de meest geavanceerde, maar ook de grootste voorraad materialen in de EMEA-regio. 

MKR Nederland

MKR Nederland heeft hun krachten gebundeld met MKR Duitsland om zo nog meer producties te kunnen ondersteunen. Zij kunnen samen alle grote en minder grote concerten in zowel Nederland, Duitsland en de rest van de wereld aan.

Samen met een verfrissend team van o.a. stagehands, lichtcrew, videocrew, soundcrew en heftruckchauffeurs laten zij de artiesten schitteren. Met hun passie voor de evenementen, concerten, festivals en alles wat hiermee te maken heeft, zijn zij trots dat ze partijen als Semmel Concerts kunnen ondersteunen in hun producties.

Ook aansluiten bij The Event Academy? Vul ons contactformulier in!